GLAD PÅSK :)

 Förra veckan var det våffeldagen, något Daniel kom hem å sa att han hde fått för sig att överraska mig med, men så hitta han inget bra våffeljärn så han sket i det. Så då fick jag fixa mina egna våfflor till slut..Goda blev dom iaf :)



Fick den superba idén att vi skulle äta lite påskbord igår. Köpte allt i lösvikt bara för att slippa rester iom att vi åker till Berlin ikväll. Det blev 2 sortes sill, lite ägg, köttbullar, janson m.m. Riktigt trevligt :)







 


Skidor, sol och vår!

Förra helgen bar det iväg hem till varberg :) så trevligt att komma hem en liten sväng, kändes som det va evigheter sen.. Tog en sväng i skidspåret ute i åkulla. Gick ganska bra för att va första gången men ack så smidigt att kunna låna alla grjer på plats å inte va d dyrt heller. En helt underbar dag med strålande solsken och vårvärme i luften :)

 




Daniel var borta hela förra veckan så ja va helt ensam mån till tors då han kom hem en liten sväng på kvällen sen bra det iväg till kalmar i helgen så då blev ja ensam igen. Skönt en kort stund men sen blir det rött tråkigt. Tur va jobbade jag hela helgen så gjorde inte så mycket att han va borta. I ons kväll kom malin ner på besök och stannde till torz eftermiddag. Mycket trevligt med lite besök å uppdateras lite på vad som hänt det sista :)

Har testat min symaskin som jag fick när ja fyllde år :) funkade riktigt bra. Kanske kan få en kik på resultatet när det e helt färdigt :)

Påskpyntade även lite här hemma när daniel va borta. Ska ju inte va hemma under påsken så täntke att det va lika bra att göra det redan nu.



Blev ett litet påskris :)


Berlin, here we come!

Grått, vad tänker vi på då..just nu tex sitter jag i ett par gråa mjukisbrallor ellernen grå katt unge kan va väldigt gullig tex..eööer så kan det va en grått ute men just nu uppskattar jag inte denna gråa dag utanför mitt fönster..förra veckan hade vi en alldeles underbar dag :) Solen sken, ungefär 4 plusgrader och vindstilla. Jag bänkade mig i bara ett linne på en stol med ett vidöppet fönster och kände dom första, varma, helt underbara solstrålarna på kroppen. Wonderful!

I helgen hade vi parmiddag här hemma på södra esplanaden. Det  var jag och danie, johan jansson som jobbar på daniels jobb och hans tjej anna och ett tredje par, carl-peter och hans tjej josefina. Väldigt treligt, jag stod för hela menyn för en gång skulle :) Först blev det baconröra, efter det kalkon med rotfrukter och en supergod sås. Till sist lingonparfait och minicup-cakes. Mycket lyckad kväll!

Igår bestämde vi att det blir berlin över påsk :) Tre hotellnätter i Berlin, roadtripp med Martin och Frida på ons kväll till sön eftermiddag. Tror det kommer bli helt grymt.

Nu ska jag gå å baka lite muffins å sen ska jag se om nån vill komma å fika med mig i eftermiddag :)
På återseende!


Tråkig vecka..

Just nu händer händer det inte så mkt mer än jobb..jobbade hela lördagen men va ledig i söndags så det va ju skönt :)

Idag åkte daniel till skogen så blir några ensamma dar hemmma tills tors, men kan va skönt oxå :) ida kommer maria hit å käkar lite mat, ska bli trevligt att snacka lite skit med henne :)

I torsdags bestämde jag mig för att det va onödigt att ha 2 tummetottar så jag skar av mig den ena på jobbet i skivmaskinen..bara så ni vet är det inget jag rekomenderar ;) det gör ju så förbaskat ont..

får hoppas det blir en mer spännnade vecka som kommer :)

puss å kram allihop!

RSS 2.0