Ja må han leva..

Då var påsken över och berlinresan likaså..hade en underbar helg i tyskland, goa öl, fint väder och en massa semesterfirande :) Avverkade alla sevärdheter under helgen och åt en massa god mat. Alla dagarna såg nåsta lika dana ut i upplägget, vi gick runt och tittade alla typiska sevärdheter, blev en och annan ölpaus på vägen och senare på kvällen var vi ute å åt en bit mat. Var en mycket trevlig resa så ser fram emot wien till sommarn.

Efter Berlin blev ja brötförkyld så har legat hemma i veckan och snorat, hostat och haft ont i halsen. Är på bättringsvägen nu men fortfarande snorig som en liten gris och hostar så man håller på spyr. Har inte tid med sånt här nu..va hade d vart för fel och blivit sån här när d va vinter å kallt å man ändå bara låg inne på sofflocket..?!

Igår firade vi Daniels födelsedag, han fyller ju inte fören imon men vi lekte födelsedag hela dagen. Började med att ta kort på fömiddagen, hade bokat en tid på ett ställe som heter modellab. Va en överraskning så Daniel fick inte veta nåt fören vi klev innaför dörrarna. Nervös va ordet :) Det går då ut på att man får vara modell för en dag. Man blev sminkad och sen fotad och så hade man med sig ett ombyte kläder å så tog dom en hel massa kort. Jättebra blev det så d va svårt att välja ut vilka man ville köpa. Helst hade man ju velat ta nästan alla. Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för min överraskningsmiddag som ja hade styrt upp till kvällen. Daniel visste återigen inte va som skulle hända så han gick å träffa johan på en öl å då åkte jag hem till dom vi skulle va hos. Eftersom vi inte har så stort så erbjöd sig Daniels jobbakompis att vi kunde ta det hemma hos han. Så då hade jag bjudit in herrmiddagsgänget med respektive :) Blev mycket uppskattat. Så undertiden dom tog en öl gjorde jag maten färdig å resten av sällskapet anslöt och sen kom ju då Daniel och Johan dit. Surprise :) Jättelyckad kväll med god mat och trevligt sällskap :)

Nu kanske jag ska ta å gå ut en sväng i vårsolen :) Ha en bra vecka, på återseende :)

Tv-tornet                               Jag och Daniel vid floden Spree

    

 Brandenburg tor                                       En bit av muren

  


RSS 2.0