oj

nu har det vart stilla ett tag här först några dagar i kalmar över jul å sen jobbat va bara helsike så kommer uppdatera bara det lugnat ner sig lite och man har lite tid över :)

GOTT NYTT ÅR!

Va d norrrland vi sa?

Återigen snöar det som bara den fast ida ser det ut som det är mycket ruggigare ute..Blir lite osäker på om det är norrland jag flyttat till då det definitivt inte snöat såhär mycket innan jul tidigare år. Men helt säkert kommer det ju börja töa dan innan julafton så vi verkligen inte får en vit jul i år heller..

Var ute och tog lite kort hörromdan.



  



Snön ligger vit på gator och torg..

Nu snöar det verkligen på riktigt ida..kollade ut för en lite stund sen och världens elefantflingor dalade ner utanför. Är det inte underbart :) Det ligger inte riktigt vitt på gator och torg än men fram mot kvällen kanske :) hoppas hoppas*




jag ser det snöar...

Förra veckan blev inte alls vad jag hade väntat mig då ja trodde jag endast skulle jobba mån, fre och lör. Men som alltid så är ju någon på ica sjuk så jag fick hoppa in i fisken tis och tors och då stänga avdelningen vilket  jag aldrig gjort innan och inte ens vart med när någon annan stängt. Så efter en snabb genomgång innan emmelie gick hem var det bara att köra på. Gick ganska bra blev bara 10 min sen därifrån.

I fredags var jag på julfest med östgöta nation. Riktigt roligt! Jultomten var där och det dansades runt granen och sjöngs julsånger :)

Blev en snabbvisit hemma i lördags med dem sista julklapparna inhandlade som skulle lämnas hemma. Så nu har jag bara det sista kvar.

Igår när jag kom hem från jobbet och vi satt i soffan och kollade på tv ser jag plötsligt hur det faller små vita flingor utanför fönstret :) Jag ser det snör, jag ser det snöar det var väl roligt, HURRA! Inte för att det blev så det la sig mig det var mysigt iaf och det infann sig ytterliggare lite julstämingen i kroppen :)

Nu ska jag plugga en liten sväng innan jag ska åka till jobbet :(

Ha en bra vecka!

Mistel

Veckans bästa: Misteln som    Daniel hade köpt

Veckans sämsta: Allt jobbande




Jobbade normal arbetsvecka förra veckan alltså 5 dar av 7, fast va ledig fredag lördag istället för lördag söndag som vanligt folk. På fredgan passade jag på att luncha med Frida på dagen :) riktigt trevligt! På kvällen var vi ute med Daniels jobb och åt fondue. Givetvis inte som när man gör det hemma men det va gott ändå. Dock var hela restaurangbesöket en flopp då personalen varken visste ut eller in. Yraste människor får man leta efter.

På lördagen var vi en sväng på stan och sen gick vi hem och åt hemmagjord remouladsås med rostbiffmacka och så provade vi lite julöl till det. Riktigt trevligt. Arbogas julöl vann i mitt test :)   

Hann inte alls plugga mycket förra veckan så får se till att göra det bättre denna.. Men har faktiskt läst ett helt kapitel redan idag så det känns ju bra :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite mat så jag kan åka och jobba.



                Mariestad, Nils Oscar och Arboga.

RSS 2.0