Bröllop!

I helgen hade jag en helhelg ledigt :) fre, lör och sön! På fredagen gick jag på make up rådgivning som jag fick i julklapp :) blev riktigt bra och är aldrig fel att få lite tips och idéer. Gjorde mysmiddag till Daniel på kvällen och tidigare på dan bakade jag en egen foccacia :) Blev jättegod och bra. Senare på kvällen var vi hos Daniels syster på lite party.

På lördagen var det dags för bröllop ute i buschen. Vigslen var ute i eslöv och själva middan/festen var ute i torrlösa. Ni hör ju bara på namnet, Daniel undra varför dom inte bara hade döpt det till blöta ;) var en trevlig kväll, lite drygt imellanåt men det är väl sånt man får räkna med :)  hemma ganska sent och en riktigt seg söndag..

Här kommer lite bilder..



Hemma gjord foccacia.

Här har vi brudparet, fick verkligen inga bra bilder då jag hade några typer framför mig som hade bestämt sig för att va ivägen hela tiden :/


nu va det längesen..

Ja vet..det har stått lite stilla här nu men det har vart så mkt hela tiden så jag har inte hunnit..Haft besök av båda mina päron :) riktigt trevligt, tack för alla fina presenter!

Nya delmomentet har tagit sin start kursen och jag blev satt lite på pottkanten av bolaget som skulle skicka kurslitteraturen men allt löste ju sig till slut men jag blev med resultat att jag blev lite stressad.

Har befunnit mig i kalmar några dar för begravning, kalas å lite sparkåkande :) just nu yr snön som bara den, ska ju bli lagom spännande att köra hem imon på morgonen.

Ska försöka få lite rutin på det här igen men nu ska det firas födelsedagar :) trevlig helg!

RSS 2.0