841-842

BAT 1

Eftersom vi redan på fredagen hade satt upp förläggningen på campen så va d lite oklart för oss va vi skulle hitta på på måndagen..men som allti så finns d ju såklart saker att göra. Lägga ut konstatinan runt dasset va ju ett av många, allti lika roligt :P

Veckan annars har verkligen inte varit va alla trodde att den skulle va. Hade man en stridande pluton så kanske det hade gett lite mer än nu. Har under veckan stått å gaten, vart ute med polisen, kört ut mat till våra kompanier, hämtat ved och lite andra förnödenheter, varit ute och hämtat fångar och resten har jag suttit i tältet och mest kollat i taket..

Under dagarna har d spelats musik  och på kvällen har d visat film så skulle väl säg att d inte diekt gått nån nöd på oss :P fanns även träningmöjligheter till den som ville..i mitten av veckan fick vi order om att bygga upp en hinderbana runt området. sagt och gjort, blev lite av vart, bl.a. springa i däck, krypa under msakeringsnät m.m.

Va rätt skönt när väl återhämtningen började å man fick lite ordning på va man skulle göra å inte göra. Dock hände d ju inte så mkt mer än d hade gjort innan i veckan :P

Va gott att sluta i tid på torsdagens så man fick en lite längre helg än vanligt :)

Nu återstår bara att se va sista övningen har att erbjuda..känns jättkonstigt att d inte e nåt kvar efter detta men ska ju bli skönt samtidigt oxå..hoppas vi får komma ut lite å ska, om ja så behöver tjata mej till d, se till att ja ska få åka lite vagn iaf :)

ha d gott, hörs igen om två veckor!

840

Ännu en vecka ute i skogen, åter igen ute i rinkaby. Dock hade vi sällskap denna gången av en klass från olympia i helsingborg som spelade figuranter. Ut på måndagen och tillbaka igen på torsdag kväll.

veckan bestod av social patrol. vilket betyder att man går runt och pratar med lokalbefolkningen och ser till att dem mår bra och att inget skumt händer i området. Vi har ju nu gått i skedet att inrikta oss på den internationella tjänsten. En annan del av veckan va VCP:n (vehicle check point), det är där man söker igenom fordon ifall man misstänker att det kanske finns vapen eller andra olämpliga saker.

Dan innan vi åkte hem hade vi sammanstöt med fordon vilket tog i princip hela dan.

Fyra dar i fält går ganska fort så ska bli ganska spännande när det blir 9 istället :) kommer antagligen va totalt död efter det, eftersom man e bra död efter 4 dar..tror dock att det kommer bli 3 riktigt roliga sista veckor.

Och för er som inte hört så e d endast 42 dar kvar :D

ha d gott!


RSS 2.0