820

ja då va vi inne på sluttampen på lastbilsutbildningen..måste säg att d har vart en bra och rolig avslutande vecka :)Har bl.a. kört halka, terrängkörning och skitat mer mej som en liten gris i veckan..

Veckan började med halka i malmö på måndagskvällen :) slirande runt lite på isen och hade allmänt mkt roligt denna kväll, va ju dock på väg å missa kvällsfikan helt :P

tisdagen bestod av terrängkörning..började dan med en liten teknikbana å sen fick vi använda d mer i praktiken så vi körde ut till en liten skogsdunge och rattade runt :)

På tordsdagen hade vi vård av fordonen, vilket i vårt fall betydde smörjning. Va riktigt lattjo att få känna sig lite som en äkta mekaniker med skit under naglarna :P D va ju då bara att börja gräva fram alla nipplar i allt smörjfett som föregående vårdare inte tatt bort efter sig..Har nog faktiskt inte vart sådär skitig i världshistorien innan :P men förbannat roligt va d..

ska bli skönt med lite helg och ska bli riktigt spännande att se va kommande veckors packutbildning kommer innehålla men d får vänta till infon på månda förmiddag :)

ha en bra helg allesammans :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0