810 forts.

Av d som var kvar av veckan fortsatte vi med skyddsvaktsdutbildningen. Nu tillsammans med lvkv-plutonen.
Mycket trevligt att få träffa lite annant folk för en gångs skull. På onsdagen så hade vi skyddsvistering och hur man söker en bil på tex vcp-platser på förmidagen. Solen sken och det var fantastiskt fint väder ute denna dagen :) Det riktigt sprudlade av energi i alla :D På eftermidagen började med greppteknik och hur man avlägsnar obehörigt folk.

På torsdagen morgon hade vi utbildning i batongteknik och hur man sätter fängsel på folk. Denna förmiddagen bokstavligt talat spöregnade d ute och vi fick ha utbildningen i gympasalen istället..Uppskattade alla väldigt så vi slapp att bli dyblöta igen :) inne i gymnastiksalen hade vi utbildning på batongteknik och fängsel..hur man sötter d, hur man tar upp en människa som ligger ner och har handfängsel och hur man ska göra med protokoll och annat .. På eftermiddagen hade vi d praktiska provet på skyddsvaktsutsbildningen. Det gick till så att en officer läsate upp ett scenario och så skulle vi agera därefter :) Gick alldeles ypperligt!

Veckan avslutades med fys på förmiddagen, man hade först tvåmanskamper och sen hade vi lite staffeter :) känner av en sjuk träningverk efter detta passet kan ja lova. Man tror inte att man använder sina muskler så mkt som man gör..men d känns såhär i efterhand. På eftermiddagen hade vi kompanitid och veckorutiner och sen va d dags för avfärd hemmåt :)


Nordin och sjöström

Nordin och Sjöström


visitering

42e- och lvkvplutonen har skyddsvisitering tillsammans


Skyddsvisitering

Kommentarer
Postat av: Conny Ray(Falkenberg)

Snygga bilder,fortsätt att lägga in bilder.Man får en liten saknad av krigandet i skogen.Sköt om dig,och låt inte befälen lura dig.Dom vill bara åt din kropp.

2008-03-13 @ 10:31:00
Postat av: Malin Kusin

Kul att läsa om allt du får vara med om! Synd att du inte va med på kalaset i lördags men far din tipsade mig om sidan! Har varit väldigt intressant å få en inblick i vad du pysslar med! Jag tycker du verkar väldigt duktig och jag är riktigt impad att du är där och kämpar! Ha d så bra! Kram

2008-03-18 @ 10:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0