831

Då va vi tillbaka i verkligheten igen..solen kunde ju inte komma bättre än den gjorde :P  hela semstern va grå och lagom till man ska tillbaka blir d dundervärme..veckan har fått ett helt nytt perspektiv på att svettas kan ja meddela..vi började med att packa vår stridspackning i måndags för att sen åka ut i fält i tisdags..det hela gick ut på att öva igåendet i förläggning, maskera fordon, resa tält och maskera dem..

det hela tog oss 8 timmar att göra färdigt vilket egentligen ska ta 1,5 så vi har lite att jobba på..blev några eldöverfall bla och en massa resande och rivande av tälten..sist på dan så hade kockarna bygggt upp en dusch åt oss med riktigt dischslang och drapperi :) grymt skönt vill ja lova..

väl tillbaka på regementet på torsdan va d dags att börja packa lastbilarna. vilket uppenbarligen va ett evighetsgöra..vi e fortfarnade inte färdiga..nästa vecka ska hela bataljonen ut för första gången tillsammans :) ska bli riktigt spännande men d kommer i princip handla om samma sak som denna veckan..

ja den som lever får se :)

kram på er allihopa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0